Utvärdering lektion 26 - TEST

Recensioner, utvärderingar och erfarenheter av Mind Academy.
Jana
Inlägg: 1
Blev medlem: tis 30 apr 2019, 11:59

Utvärdering lektion 26 - TEST

Inlägg av Jana » lör 15 jun 2019, 20:03

Jag heter Janaina, jag är 41 år, har två barn (6 och 10 år). Jag har inte svenska som modersmål utan portugisiska. Jag är forskare på halvtid och lärare på högstadiet på halvtid.
Började kursen på grund av fall av Alzheimers sjukdom i familjen.
Nu är jag klar med testet som gjordes på 57 minuter.
9 fel...det känns lite tråkigt faktiskt även fast det är ett godkänt resultat.
Jag blandade ihop informationen trots att det var korrekt memorerad
Jag har inte lycktas träna speciellt mycket och jag har inte tränat memorization master online överhuvudtaget under kursens gång på grund av tidsbrist.

Utvärdering:
Kursen är välgenomtänkt och bra. Jag har lärt mig saker som jag aldrig någonsin skulle ha tänkt på annars.
Jag måste säga att jag funderar hela tiden på om jag verkligen kommer att komma på sådana fina kopplingar som ni gör när det väl gäller mig. Jag menar, ni ger oss verktyg och färdiga kopplingar under kursens gång, vilket är underbart men jag undrar om kursen kommer att ge mig verktyg så att även jag kan koppla bilder till ord, meningar, siffror osv. Jag hoppas det och det vore kul om ni hade ett svar.
Jag funderar även på om det är ok att gå vidare till nästa lektion trots att informationen inte sitter helt och hållet i mitt huvud. Alltså kan man bara köra på och hoppas på det bästa, eller är det så att man måste memorera allt först innan man fortsätter?
Jag har kört 3 lektioner i veckan och när jag är klar är jag helt slut - trots att jag tycker att det är kul att lära mig. Jag vill bli klar med kursen under sommaren.
PS* Mycket bra med coachens hjälp. Tack för tålamodet V. Bull.

Mvh,

Jana
VictorBull
Inlägg: 376
Blev medlem: fre 16 sep 2016, 15:57

Re: Utvärdering lektion 26 - TEST

Inlägg av VictorBull » lör 15 jun 2019, 21:46

Hej Jana,

Vill börja med att säga STORT GRATTIS! Du har kämpat på otroligt bra under kursens gång. Trots tidsbrist, språkbarriär då du inte har svenska som modersmål, familjeliv och jobb så har du klarat av hela TRE lektioner varje vecka! Det är en superstor bedrift, då jag själv kan intyga att denna minneskursen är utmanande på många sätt. Du ska vara jättenöjd med resultatet och för att ha tagit dig igenom de första kursmodulerna på Mind Academy!

Som svar på din fråga angående hur du själv ska kunna skapa kopplingar när du väl vill använda dina minnestekniker utanför utbildningen så kommer detta inte vara något alls problem. Det är när man använder det i sin vardag som det RIKTIGT roliga börjar! Då kommer du hitta ditt eget sätt att planera dina minnesstrategier, du kommer efter textmodulen ha lärt dig hur du ska gå tillväga för att memorera textinformation, som kan vara otroligt lönsamt inom forskaryrket :D
Vi kommer hjälpa dig genom hela kursens gång och du kommer för var lektion bli mer och mer självgående, vilket kommer göra det lättare för dig att sen gå direkt över till att börja använda GMS-metoden i ditt vardagsliv.

Vi är med dig hela vägen igenom, bara att trycka på gasen så kommer du tillslut uppnå ditt superminne.
Fortsatt lycka till under språkmodulen!

Mvh Victor Bull
Skriv svar